Aanbod

Bij atelier Mijn Ding staat jouw idee centraal. Bij de start wordt er geïnventariseerd wat jij wilt (ook tijdens de workshops) en wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn. Mocht je geen concreet idee hebben dan zijn er allerlei voorbeelden om je op ideeën te brengen. Daarna gaan we aan de slag.

 

 

Algemene Info

Een geboetseerd werkstuk moet ongeveer 2 weken drogen en wordt daarna gebakken in een zogenoemde biscuit stook. Er wordt gestookt wanneer de oven vol is vanwege energieverbruik en energiekosten (duurzaamheid). Het duurt dus een aantal weken voordat het werkstuk kan worden opgehaald.

In het atelier is een grote hoeveelheid glazuren aanwezig. Mocht je je werkstuk willen glazuren dan worden de kosten van het glazuur en de 2de stook, glazuur stook, doorberekend. Dit wordt gedaan aan de hand van het gewicht van het werkstuk, zie prijslijst.

 

Tijdens een workshop boetseren kunnen de werkstukken gekleurd worden met engobes (niet met glazuren omdat het werkstuk dan eerst gebakken moet zijn). Mocht je het werkstuk na de 1ste stook willen glazuren dan is er ook een workshop glazuren, zie prijslijst.

 

De mogelijkheden


De Strippenkaart
Ben je van plan om vaker te komen dan is een strippenkaart echt iets voor jou.

Het voordeel is dat je niet vast zit aan vaste dagen en tijden maar zelf, in overleg met Charlotte, jouw bezoek kan plannen. Er zijn maximaal 4 cursisten aanwezig. 

Koffie/thee en 1 koekje zijn inbegrepen, mocht je echt honger hebben dan behoort een 2e koekje tot de mogelijkheden.

Mocht je overwegen een strippenkaart te nemen dan is het mogelijk een proefles te volgen. De kosten hiervan zijn 15 euro.

In overleg worden data gepland. Op maandagavond, woensdagavond, donderdagochtend of middag, vrijdagochtend en in de weekenden zijn er mogelijkheden.

De Workshops

De workshop is een eenmalig bezoek aan ons atelier. Heel erg geschikt voor een gezellig uitje met familie, vrienden en vriendinnen. Elke workshop duurt ± 3 uur en kan door maximaal 6 personen bezocht worden.

 

Workshop boetseren/handvormen

Inclusief klei, engobes, biscuit stook en natuurlijk koffie/thee.

 

Workshop glazuren*

Mocht je je werkstuk willen glazuren is het mogelijk om nog een keer terug te komen voor een glazuur workshop.

 

Workshop inclusief lunch

Workshop inclusief lunch 50 euro duur 4 uur.

Inclusief klei, engobes, biscuit stook en een lekkere lunch.

Kinderfeest

Kinderfeest met maximaal 7 kinderen 20 euro pp duur 2,5 uur.

Inclusief klei, engobes, biscuitstook, voor de jarige een cadeau ingekleurd door zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk iets te drinken en iets lekkers.